Pfaffenhain cilinders
wonen

Pfaffenhain cilinders

Pfaffenhain is een degelijk merk onder de cilindersloten. Het zijn echte kwaliteitssloten en zijn onderdeel van het merk Abus. Onder de Pfaffenhain cilinders zijn er verschillende kwaliteiten. Er zijn cilinders met het SKG2 keurmerk (met boorbeveiliging) en SKG3 keurmerk (met boorbeveiliging én antikerntrekbeveiliging). Daarnaast zijn er Paffenhain cilinders welke geleverd worden met een certificaat. Hiervan kunnen sleutels alleen bijgemaakt worden op vertoon van dat certificaat. 

Pfaffenhain dubbele cilinder
De Pfaffenhain dubbele cilinder heeft aan beide kanten een sleutelgat. De dubbele cilinder wordt het vaakst toegepast op binnen- en buitendeuren. De Pfaffenhain EA cilinder is leverbaar in SKG2 en SKG3. De certificaatcilinders van Pfaffenhain zijn die van Pfaffenhain Vitess (met snijsleutel) en Pfaffenhain Bravus (met keersleutel). 

Pfaffenhain knopcilinder
De Pfaffenhain knopcilinder is ideaal voor bijvoorbeeld uw voordeur. Een knopcilinder geeft veel gemak. Aan de buitenkant van de deur heeft u een sleutelgat en aan de binnenkant zit een knop. Door aan de knop te draaien kunt u deur vergrendelen en ontgrendelen. U heeft dan niet steeds een sleutel nodig om de deur dicht te draaien.

Pfaffenhain halve cilinder
De Pfaffenhain halve cilinder wordt meestal toegepast op kastdeuren of schuurdeuren. Deze cilinder is aan één kan voorzien van een sleutelgat. Hiermee kun je dus de deur dichtdraaien maar van binnenuit kun je deze dan niet open- of dichtdraaien omdat hier geen sleutelgat of knop zit. 

Pfaffenhain halve knopcilinder
De Pfaffenhain halve knopcilinder is een combinatie van een halve cilinder en een knopcilinder. De halve knopcilinder wordt vaak gebruikt voor bijv. een kastdeur. Met de knop kun je dan de kast open en dichtdraaien.