Logo Krommenhoek Metals
bouw

Krommenhoek Metalen: Verminderen, hergebruiken en recyclen in Den Haag

Heb je je ooit afgevraagd hoe metaalrecycling werkt? Krommenhoek Metals is een familiebedrijf in metaalrecycling in Den Haag. Sinds de oprichting in 1883 loopt Krommenhoek voorop met innovatieve oplossingen voor de verwerking van metaalafval in Nederland en daarbuiten. Laten we eens nader bekijken wat dit metaalrecyclingbedrijf zo uniek maakt.

Wat onderscheidt Krommenhoek?

Krommenhoeks inzet voor duurzaamheid is ongeëvenaard. Met meer dan 135 jaar ervaring hebben ze een efficiënt proces ontwikkeld dat hun ecologische voetafdruk vermindert en toch uitzonderlijke kwaliteitsresultaten oplevert. Door gebruik te maken van de modernste technologie en actuele veiligheidsprotocollen zijn ze in staat alle soorten metalen efficiënt en verantwoord te recyclen. Ze hebben ook een team van hoogopgeleide professionals in dienst die ervoor zorgen dat elke stap van het proces voldoet aan de hoogste normen van milieubeheer en ethische verantwoordelijkheid.

Bij Krommenhoek Metals geloven we dat het verminderen, hergebruiken en recyclen van metaal een enorme impact kan hebben op ons milieu – zowel lokaal als wereldwijd. Daarom streven wij ernaar zo duurzaam mogelijk te zijn in al onze activiteiten. Van het inzamelen van metaalschroot bij lokale bedrijven tot het aanbieden van een verantwoorde verwijdering van gevaarlijke materialen zoals olie en batterijen, wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat geen enkel materiaal verloren gaat als het gaat om metaalrecycling in Den Haag.

metaalrecycling den haag

Hoe kunt u helpen?

Krommenhoek Metals vertrouwt op klanten zoals jij om ons te helpen onze planeet schoon en veilig te houden! Als je oude of ongewenste metalen hebt rondslingeren in je huis of kantoorgebouw, kun je ze naar ons brengen voor veilige verwijdering of hergebruik! Wij accepteren alles van aluminium blikjes tot oude apparaten – alles wat metaal bevat kan bij ons gerecycled worden! Plus, als je je eigen container of zak meeneemt om op te halen, geven we je zelfs korting op je volgende aankoop bij ons!

Recycling van metalen is essentieel om de hulpbronnen van onze planeet te behouden en toekomstige generaties te beschermen tegen schadelijke gifstoffen die in veel schroot zitten. Bij Krommenhoek Metals in Den Haag begrijpen we dit beter dan wie dan ook – daarom streven we ernaar superieure metaalrecyclingdiensten te leveren met een minimale impact op het milieu. Of het nu gaat om het ophalen van schroot bij lokale bedrijven of het leveren van verantwoorde verwijderingsdiensten voor gevaarlijke materialen zoals olie en batterijen – wij zijn er om ervoor te zorgen dat geen enkel materiaal ongebruikt blijft! Aarzel dus niet langer – sluit je vandaag nog bij ons aan voor vermindering, hergebruik en recycling met Krommenhoek Metals!